Buitenhuis Bouw

Buitenhuis Bouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Westerveen 71 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Buitenhuis Bouw in Nieuwleusen

Buitenhuis Bouw is een bouwbedrijf dat sinds 2006 actief is in nieuw- en verbouw van woningen. Ze streven ernaar om transparant te zijn en open te communiceren over de plannen, zowel in het begin als gedurende het hele proces. Ze hebben oog voor detail en streven naar strakke ontwerpen en mooie afwerking. Bij het ontwerp houden ze rekening met zowel persoonlijke wensen als praktische haalbaarheid, om zo een evenwichtige balans te creëren. Op hun website zijn diverse projecten te bekijken ter inspiratie. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Buitenhuis Bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Buitenhuis Bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Buitenhuis Bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Buitenhuis Bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Buitenhuis Bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Buitenhuis Bouw

Bezoekers bekeken ook