Ideefix BSA BV

Ideefix BSA BV is een Bouwbedrijf gelegen aan Rollecate 6514 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Ideefix BSA BV in Nieuwleusen

Ideefix is een betrouwbaar bedrijf dat gespecialiseerd is in prefab projecten in de bouwsector. Ze hebben jarenlange ervaring en weten wat wel en niet werkt. Ze bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding en kunnen deskundig advies en hulp bieden bij het plaatsen en monteren van producten. Ideefix is opgericht in 2015 en is ook actief in de prefab tuin- en landschapsinrichting. Ze verzorgen het hele proces, van advisering tot levering en eventuele montage. Het bedrijf is gevestigd in Nieuwleusen en heeft een opslag in Wijchen. Ze leveren en werken in Nederland, België en Luxemburg. Ideefix biedt prefab betonnen constructies voor de bouw, sanitaire units, producten voor tuin en terras en binnen, en bergingen en overkappingen. Ze zijn een handelsagent en importeur van kwaliteitsproducten en systemen. Het contactnummer van Ideefix is +31 6 38191239 en hun e-mailadres is info@idfix.eu.

Wil je weten wat Ideefix BSA BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ideefix BSA BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ideefix BSA BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ideefix BSA BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Ideefix BSA BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ideefix BSA BV

Bezoekers bekeken ook