BAM Telecom bv

BAM Telecom bv is een Bouwbedrijf gelegen aan Den Hulst 114 in Nieuwleusen.

Meer informatie over BAM Telecom bv in Nieuwleusen

Stichting FttX Certificering heeft het RLD-center van BAM Telecom in Zwammerdam gecertificeerd als de eerste examenlocatie. Glaspoort en BAM Telecom werken samen om glasvezel voor consumenten in Nederland aan te leggen. De aanleg van het glasvezelnetwerk van DELTA Netwerk in Didam en Zevenaar is gestart. Ook in Harlingen is de aanleg van het glasvezelnetwerk begonnen. BAM Telecom heeft het PSO-keurmerk Trede 2 behaald na een audit door PSO Nederland. BAM en Securitas Nederland bundelen hun kennis op het gebied van slimme, datagedreven infrastructuur in stedelijke gebieden. Glaspoort en BAM Telecom starten een langdurige samenwerking om tienduizenden bedrijven aan te sluiten op glasvezel. VodafoneZiggo heeft BAM Telecom geselecteerd voor de aanleg en het onderhoud van telecominfrastructuur in Noord-Holland en Utrecht. BAM Telecom en Open Dutch Fiber hebben een raamovereenkomst gesloten voor glasvezelnetwerken in stedelijke gebieden. T-Mobile en BAM Telecom hebben een overeenkomst gesloten voor de aanleg en het beheer van het glasvezelnetwerk van T-Mobile in Nederland.

Wil je weten wat BAM Telecom bv verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BAM Telecom bv of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BAM Telecom bv? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BAM Telecom bv het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar BAM Telecom bv reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BAM Telecom bv

Bezoekers bekeken ook