ipbmontage

ipbmontage is een Bouwbedrijf gelegen aan Rollecate 65 in Nieuwleusen.

Meer informatie over ipbmontage in Nieuwleusen

IPBM is een bouw- en montagebedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van woningen en kelders met in het werk aangebracht beton. Ze monteren prefab betonelementen, casco's, wanden, vloeren en halffabricaten zoals breedplaatvloeren en holle wanden. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om 'nat' beton in het werk aan te brengen. Hun website is momenteel nog in ontwikkeling, maar je kunt contact met hen opnemen via het telefoonnummer 0529 408300. Je kunt hen ook volgen op LinkedIn voor informatie en updates over hun projecten en bedrijf. Het bedrijf is gevestigd in Nieuwleusen en je kunt contact met hen opnemen via het contactformulier op hun website of via het opgegeven e-mailadres.

Wil je weten wat ipbmontage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ipbmontage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ipbmontage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ipbmontage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar ipbmontage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ipbmontage

Bezoekers bekeken ook