Fysio Vechtdal

Fysio Vechtdal is een Fysiotherapeut gelegen aan Omloop 24 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Fysio Vechtdal in Nieuwleusen

Fysio Vechtdal biedt verantwoorde, professionele en persoonlijke hulp bij al uw klachten. Het team van fysiotherapeuten, manueel therapeuten, huisartsen en orthopeden werkt intensief samen om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen en uw doelen te bereiken. De praktijk beschikt over een veelzijdig team van enthousiaste en deskundige fysiotherapeuten met verschillende specialisaties. Ze bieden onder andere algemene fysiotherapie, manuele therapie, bekkenfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, kinderfysiotherapie, oedeemtherapie, shockwave, echografie, dry needling en medical taping. Fysio Vechtdal heeft verschillende locaties in Nieuwleusen en Balkbrug. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via de website of social media. De openingstijden variëren per dag.

Wil je weten wat Fysio Vechtdal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio Vechtdal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio Vechtdal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio Vechtdal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Fysio Vechtdal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio Vechtdal

Bezoekers bekeken ook