Balans Fysiotherapie & Fitness

Balans Fysiotherapie & Fitness is een Fysiotherapeut gelegen aan Burgemeester Backxlaan 175 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Balans Fysiotherapie & Fitness in Nieuwleusen

Balans Fysiotherapie biedt fysiotherapeutische zorg aan om balans te brengen in beweging, gezondheid, dagelijks functioneren en prestaties op werk of sportgebied. Ze bieden algemene fysiotherapie, gespecialiseerde fysiotherapie en medische fitness aan en streven naar kwalitatief hoogwaardige en wetenschappelijk onderbouwde zorg. De praktijk is modern en goed uitgerust, en ze hechten veel waarde aan een goede sfeer, vriendelijkheid, veiligheid en gastvrijheid. Balans Fysiotherapie is een plus praktijk en biedt onder andere bekkenfysiotherapie, manuele therapie, orthopedie, psychosomatische fysiotherapie, shockwave therapie en haptonomie aan. Ze hebben ook nieuws over Wereldkankerdag, coronamaatregelen en een nieuwe locatie bij Profit Gym in Dalfsen.

Wil je weten wat Balans Fysiotherapie & Fitness verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Balans Fysiotherapie & Fitness of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Balans Fysiotherapie & Fitness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balans Fysiotherapie & Fitness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Balans Fysiotherapie & Fitness reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Balans Fysiotherapie & Fitness

Bezoekers bekeken ook