Focus on Health

Focus on Health is een Fysiotherapeut gelegen aan De Grift 26 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Focus on Health in Nieuwleusen

Bij Focus on Health fysiotherapie in Nieuwleusen kun je terecht voor snelle en effectieve behandeling van fysieke klachten. De fysiotherapie behandeling maakt gebruik van de McKenzie methode, een internationaal geprezen methode voor onderzoek en behandeling van pijn aan de wervelkolom en ledematen. Deze methode is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde principes en kenmerkt zich door een actieve betrokkenheid van de patiënt. Je leert tijdens de behandeling hoe je zelf je klachten kunt oplossen. Dit maakt Focus on Health uniek in de regio, aangezien McKenzie therapie nog niet wordt aangeboden. In de kennisbank van Focus on Health kun je meer informatie vinden over verschillende klachten en wat zij voor jou kunnen betekenen. De openingstijden van de praktijk zijn op verschillende dagen van de week en je kunt contact opnemen via telefoon, WhatsApp of e-mail. Het adres van de praktijk is De Grift 26, 7711 EJ Nieuwleusen.

Wil je weten wat Focus on Health verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Focus on Health of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Focus on Health? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Focus on Health het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Focus on Health reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Focus on Health

Bezoekers bekeken ook