TotalHealthSport

TotalHealthSport is een Sportschool gelegen aan Burgemeester Baron van Dedemstraat 12 in Nieuwleusen.

Meer informatie over TotalHealthSport in Nieuwleusen

Totalhealthsport is een sportschool waar je terecht kunt voor krachttraining, conditietraining en welzijnsactiviteiten. Ze bieden persoonlijk voedingsadvies en begeleiding aan. Daarnaast hebben ze verschillende groepslessen, zoals parcour en spinning. De sportschool heeft 9 groepslessen en 3 trainers. Totalhealthsport heeft ook verschillende abonnementsvormen, variërend van €20,00 per maand voor fitness tot €22,50 per maand voor jeugd tot 18 jaar en sportverenigingen. Je kunt contact opnemen met Totalhealthsport via info@totalhealthsport.nl of telefonisch op 0529-482385 of 06-25358982.

Wil je weten wat TotalHealthSport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TotalHealthSport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TotalHealthSport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TotalHealthSport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar TotalHealthSport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TotalHealthSport

Bezoekers bekeken ook