Helios Sport & Performance Nieuwleusen

Helios Sport & Performance Nieuwleusen is een Sportschool gelegen aan Burgemeester Backxlaan 175 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Helios Sport & Performance Nieuwleusen in Nieuwleusen

Helios sport & performance is een sportclub waar jong en oud terecht kunnen om gezellig of fanatiek te sporten. Ze bieden een ruim aanbod aan activiteiten en zijn zowel voor recreanten als topsporters. De tarieven voor abonnementen variëren van €33,95 tot €39 per maand, afhankelijk van het type abonnement. Helios biedt onder andere fitness, groepslessen, personal training, leefstijlcoaching en voedingsadvies aan. Ze hebben ook een topsportafdeling voor (semi)professionele sporters. Bij Helios krijg je professionele begeleiding van geschoolde instructeurs en zijn ze 7 dagen per week geopend. Ze hechten veel waarde aan goede begeleiding en aandacht voor elke klant. Daarnaast werken ze samen met verschillende partners en hebben ze positieve reacties van klanten.

Wil je weten wat Helios Sport & Performance Nieuwleusen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Helios Sport & Performance Nieuwleusen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Helios Sport & Performance Nieuwleusen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Helios Sport & Performance Nieuwleusen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Helios Sport & Performance Nieuwleusen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Helios Sport & Performance Nieuwleusen

Bezoekers bekeken ook