Slagerij Kouwen

Slagerij Kouwen is een Slagerij gelegen aan Burgemeester Backxlaan 339 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Slagerij Kouwen in Nieuwleusen

Slagerij Kouwen is al sinds 1952 gevestigd in Nieuwleusen en staat bekend om zijn kwaliteit. Vroeger gingen ze met de bakfiets langs de boerderijen om spek en worst te verkopen en ook nu staat kwaliteit bij hen voorop. Ze hebben een eigen slachterij en worstmakerij waar ze vele specialiteiten bereiden, veelal naar authentiek recept. Naast vleeswaren en worst, kunt u bij hen ook terecht voor speciale gelegenheden zoals barbecues, buffetten, fondue en gourmet. Al hun producten worden bereid in hun eigen slachterij in Lemele en u kunt ze zowel in de winkels als in de webshop kopen. Heeft u vragen of wilt u een bestelling plaatsen, dan kunt u contact met hen opnemen via de telefoonnummers van de slagerijen in Lemele en Nieuwleusen.

Wil je weten wat Slagerij Kouwen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Kouwen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Kouwen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Kouwen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Slagerij Kouwen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Kouwen

Bezoekers bekeken ook