Slagerij J. de Graaf

Slagerij J. de Graaf is een Slagerij gelegen aan Meeleweg 66 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Slagerij J. de Graaf in Nieuwleusen

Met veel pijn in hun hart en tranen in hun ogen hebben de eigenaren van Slagerij de Graaf besloten om hun winkel per 1 april 2023 te sluiten. Hierdoor is het niet meer mogelijk om via de webshop bestellingen te plaatsen. Ze geloven dat dit de juiste keuze is en hopen op begrip en steun van hun klanten, familie, vrienden, buren en dorpsgenoten. Op 1 april 2023 zullen de deuren van de winkel om 13:00 uur sluiten, maar tot die tijd kunnen waardebonnen nog worden ingewisseld. Ze hopen iedereen nog een keer in de winkel te zien voor 1 april 2023.

Wil je weten wat Slagerij J. de Graaf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij J. de Graaf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij J. de Graaf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij J. de Graaf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Slagerij J. de Graaf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij J. de Graaf

Bezoekers bekeken ook