Salon Elegance

Salon Elegance is een Schoonheidssalon gelegen aan Den Hulst 54H in Nieuwleusen.

Meer informatie over Salon Elegance in Nieuwleusen

Salon Elegance is een beautysalon waar persoonlijke aandacht en meedenken met de klant centraal staan. De eigenaresse, Ingrid Piekart, heeft in de loop der jaren veel veranderingen en ontwikkelingen op het gebied van schoonheidsverzorging en huidverbetering meegemaakt. Ze werkt met producten van SPA Salonnepro, een Nederlands merk dat zich richt op huidverbetering en nieuwe behandelmethodes ontwikkelt. Deze producten zijn vrij van parabenen en worden niet op dieren getest. Bij Salon Elegance is er veel flexibiliteit in de afspraken, omdat Ingrid in overleg werkt. Als je vragen hebt, kun je bellen, appen of mailen.

Wil je weten wat Salon Elegance verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Elegance of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Elegance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Elegance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Salon Elegance reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Elegance

Bezoekers bekeken ook