Beautysalon Ilse

Beautysalon Ilse is een Schoonheidssalon gelegen aan Grote vos 12 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Beautysalon Ilse in Nieuwleusen

Welkom op de website van Beautysalon Ilse, de salon van gediplomeerd schoonheidsspecialiste Ilse Vos. Op 1 mei 2020 heeft ze haar droom waargemaakt en een prachtige salon aan huis geopend in Nieuwleusen. Hier biedt ze verschillende behandelingen aan, waaronder gelaatsbehandelingen, losse behandelingen voor het gezicht, lichaamsbehandelingen en handverzorging. Alle behandelingen worden zorgvuldig, professioneel en nauwkeurig uitgevoerd. De salon bevindt zich op de eerste verdieping en Ilse heeft inmiddels al vele tevreden cliënten mogen behandelen. Wil je meer weten over de schoonheidsbehandelingen en producten? Neem een kijkje op de website of kom langs in de salon.

Wil je weten wat Beautysalon Ilse verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Ilse of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Ilse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Ilse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Beautysalon Ilse reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Ilse

Bezoekers bekeken ook