Salon Danielle

Salon Danielle is een Kapper gelegen aan Burgemeester Backxlaan 358 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Salon Danielle in Nieuwleusen

Salon Daniëlle in Nieuwleusen is op zoek naar een haarstylist en/of schoonheidsspecialist. Ze hebben alle aandacht voor jouw haar, huid en lichaam en geven op maat gemaakt advies. De kapsters volgen regelmatig cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste trends en technieken. De schoonheidsspecialistes geven behandelingen gericht op huidverbetering en ontspanning en blijven ook regelmatig bijscholen. Je kunt op afspraak langskomen, maar als je in de buurt bent kun je ook even binnenlopen om te kijken of er iemand beschikbaar is. Ze vragen wel om afspraken goed in je agenda te noteren en op tijd te annuleren, anders wordt er een percentage van de behandelprijs in rekening gebracht. Daarnaast bieden ze Olaplex aan om beschadigd haar te herstellen. Ze zijn geopend op bepaalde dagen en hebben ook bruidskapsels. Het team van Salon Daniëlle is te bereiken via telefoon of e-mail en ze hebben een website met meer informatie over abonnementen, tarieven en producten. Je kunt ze ook volgen op Facebook en Instagram.

Wil je weten wat Salon Danielle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Danielle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Danielle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Danielle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Salon Danielle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Danielle

Bezoekers bekeken ook