Kapsalon Haarstudio Geke

Kapsalon Haarstudio Geke is een Kapper gelegen aan Burgemeester van Haersoltestraat 65 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Kapsalon Haarstudio Geke in Nieuwleusen

Al meer dan 30 jaar is Kapsalon Haarstudio Geke in Nieuwleusen een begrip. Het team van ervaren en betrokken kapsters zorgt ervoor dat jong en oud met een compleet nieuwe look de salon verlaat. Creativiteit en het volgen van de laatste haartrends staan centraal. Ook in deze Coronatijd zorgt de kapsalon voor een veilige en verantwoorde ervaring. Er wordt gewerkt met een high tech ventilatie- en luchtzuiveringssysteem en er wordt in kleinere teams gewerkt. Daarnaast vraagt de salon aan klanten met gezondheidsklachten om niet naar de kapsalon te komen. Kapsalon Haarstudio Geke werkt ook met een digitaal afsprakensysteem en heeft een spaarsysteem geïntegreerd. Daarnaast is er de mogelijkheid om een afspraak te maken via de Kapper App. De salon biedt ook professionele haarverzorgingsproducten aan, zoals Artiplex, dat het haar revitaliseert en glans geeft.

Wil je weten wat Kapsalon Haarstudio Geke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Haarstudio Geke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Haarstudio Geke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Haarstudio Geke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Kapsalon Haarstudio Geke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Haarstudio Geke

Bezoekers bekeken ook