Restaurant LIV

Restaurant LIV is een Restaurant gelegen aan Burg, Burgemeester Backxlaan 2 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Restaurant LIV in Nieuwleusen

In mei 2022 opende LIV haar deuren in het natuurrijke Vechtdal. Het restaurant biedt een smaakvolle lunch of diner, classy cocktails en een excentrieke design. LIV is op zoek naar getalenteerde afwassers, creatieve koks en gastvrije bedieningsmedewerkers om lid te worden van hun LIV-familie. Gasten hebben positieve ervaringen gedeeld over het restaurant, waarbij ze de sfeer en gastvrijheid roemden. Het eten werd als heerlijk en verrukkelijk beschreven, met goede service. Het restaurant heeft een luxe uitstraling en wordt aangeraden voor gezellige avonden uit of avondjes borrelen met vrienden. Er wordt gebruik gemaakt van (h)eerlijke streekproducten en de bediening is vriendelijk en deskundig. Kortom, een aanwinst voor Nieuwleusen waar je heerlijk kunt dineren.

Wil je weten wat Restaurant LIV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant LIV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant LIV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant LIV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Restaurant LIV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant LIV

Bezoekers bekeken ook