Grand Café de Viersprong

Grand Café de Viersprong is een Restaurant gelegen aan Burgemeester Backxlaan 2 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Grand Café de Viersprong in Nieuwleusen

In het natuurrijke Vechtdal is LIV gevestigd, een nieuw restaurant dat in mei 2022 haar deuren heeft geopend. In het restaurant kun je genieten van een smaakvolle lunch of diner, classy cocktails en een excentriek design. LIV is ook op zoek naar nieuw personeel, zoals afwassers, koks en bedieningsmedewerkers. De gasten hebben positieve ervaringen in het restaurant, waar ze genieten van heerlijk eten en goede service. Het restaurant wordt omschreven als sfeervol, gastvrij en gezellig. Ook wordt er lof gegeven aan de ambiance, het servies en de styling van het restaurant. Kortom, LIV is een aanrader voor een gezellige avond uit of een avondje borrelen met vrienden.

Wil je weten wat Grand Café de Viersprong verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand Café de Viersprong of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand Café de Viersprong? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand Café de Viersprong het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Grand Café de Viersprong reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand Café de Viersprong

Bezoekers bekeken ook