Prokino Kinderopvang

Prokino Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Parkeerplaats, Kon. Julianalaan 14 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Prokino Kinderopvang in Nieuwleusen

Stichting Meander-Prokino is een landelijke organisatie voor kinderopvang, jeugdzorg en schippersinternaten. Ze hebben meer dan 200 locaties in heel Nederland en richten zich op de ontwikkeling van kinderen, jongeren en (jong)volwassenen. Met ongeveer 2.000 medewerkers verspreid over het land, helpen ze kinderen en jongeren om te groeien in zelfvertrouwen en zelfstandigheid. Ze werken samen met ouders, verzorgers en partners uit het netwerk. Hun missie is om het beste uit ieder kind en iedere jongere te halen, door hen te motiveren en samen successen te vieren. Ze bieden kinderopvang, zorg en internaten aan.

Wil je weten wat Prokino Kinderopvang verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Prokino Kinderopvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Prokino Kinderopvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prokino Kinderopvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Prokino Kinderopvang reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Prokino Kinderopvang

Bezoekers bekeken ook