Kinderdagverblijf "De Groene Helden"

Kinderdagverblijf "De Groene Helden" is een Kinderopvang gelegen aan Zandspeur 91 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Kinderdagverblijf "De Groene Helden" in Nieuwleusen

De Groene Helden biedt groene opvang aan kinderen in een natuurlijke omgeving, waar ze hun eigen grenzen leren bepalen en respect ontwikkelen voor de natuur, dieren en andere personen. De kinderen zijn vrijwel altijd buiten en doen activiteiten zoals bessen en bramen plukken, dieren verzorgen en vuurtjes stoken. De natuur wordt gezien als een plek waar kinderen kunnen ontdekken en ervaren met al hun zintuigen, tot rust kunnen komen en hun energie kwijt kunnen. De groene basisschool en buitenschoolse opvang volgen dezelfde visie. Er worden foto's gegeven van twee locaties, Balkbrug en Nieuwleusen, met contactinformatie. Er wordt ook verwezen naar informatie over groene kinderopvang, de groene school IBBO IJskwarts en buitenschoolse opvang.

Wil je weten wat Kinderdagverblijf "De Groene Helden" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf "De Groene Helden" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf "De Groene Helden"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf "De Groene Helden" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Kinderdagverblijf "De Groene Helden" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderdagverblijf “De Groene Helden”

Bezoekers bekeken ook