Nagelstudio Myrna

Nagelstudio Myrna is een Nagelstudio gelegen aan Wethouder Zonnenbergstraat 6 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Nagelstudio Myrna in Nieuwleusen

Mijn naam is Myrna Gerrits en ik ben een gediplomeerd nagelstyliste. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Nailacademy Nicolle in Zuidwolde, waar ik ook mijn examens heb afgelegd. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in nail designs en heb ik verschillende cursussen gevolgd om bij te blijven. Ik heb zelfs een kamer in mijn huis omgebouwd tot mijn eigen nagelstudio, wat erg handig is omdat het op de begane grond is en je geen trap op hoeft. Hierdoor kan ik een eigen sfeer creëren en onder het genot van een kopje koffie of thee kan ik u helpen en ervoor zorgen dat u tevreden naar huis gaat. Op mijn website vindt u alle informatie over mijn nagelstudio, behandelingen, foto's en prijslijst. Neem gerust een kijkje en als u vragen heeft, kunt u het contactformulier invullen of mij bellen. Ik ben geopend van maandag tot en met zaterdag en werk ook in de avonduren.

Wil je weten wat Nagelstudio Myrna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nagelstudio Myrna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nagelstudio Myrna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nagelstudio Myrna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Nagelstudio Myrna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nagelstudio Myrna

Bezoekers bekeken ook