Nagelstudio Het HobbyRijk & geef energie voor Energy4All

Nagelstudio Het HobbyRijk & geef energie voor Energy4All is een Nagelstudio gelegen aan Prins Bernhardlaan 20 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Nagelstudio Het HobbyRijk & geef energie voor Energy4All in Nieuwleusen

Heb je mooie, verzorgde nagels maar wil je ze graag versterken? Of zijn je nagels broos en breken ze snel? Dan is het versterken van je natuurlijke nagels met gel een goede optie voor jou! Met een laagje gel worden je eigen nagels in vorm gebracht en daardoor veel sterker. Afhankelijk van de groei van je nagels, blijven ze zeker 3 weken mooi. De mogelijkheden zijn hetzelfde als bij normale gelnagels, zoals naturel, french en kleuren. Het grote verschil is dat de gel nu op je eigen nagels wordt aangebracht, zonder deze te verlengen. Gel is een dikke vloeistof die uithardt onder UV-licht en verandert in een harde plastic laag. Het is niet schadelijk voor de huid en is flexibeler dan acryl. Met gelnagels ben je gemiddeld 3 tot 4 weken verzekerd van mooie en verzorgde handen.

Wil je weten wat Nagelstudio Het HobbyRijk & geef energie voor Energy4All verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nagelstudio Het HobbyRijk & geef energie voor Energy4All of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nagelstudio Het HobbyRijk & geef energie voor Energy4All? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nagelstudio Het HobbyRijk & geef energie voor Energy4All het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Nagelstudio Het HobbyRijk & geef energie voor Energy4All reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nagelstudio Het HobbyRijk & geef energie voor Energy4All

Bezoekers bekeken ook