Galerie Pieter Zandvliet

Galerie Pieter Zandvliet is een Museum gelegen aan Plevierplein 17 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Galerie Pieter Zandvliet in Nieuwleusen

Mijn naam is Jan Willem Pieter Zandvliet en ik ben geboren in Leiden in 1969. Mijn werk wordt gekenmerkt door zwarte lijnen, vaak gevuld met dunne figuren. Ik probeer mensen te verrassen en in de war te brengen met mijn kunst, net zoals ik zelf vaak in de war raak door normale situaties. Ik ben autistisch en probeer de bezoekers van mijn tentoonstellingen in mijn wereld te trekken. Mijn werk is over de hele wereld te zien geweest in galeries en musea. Ik hoop je te zien bij mijn volgende tentoonstelling.

Wil je weten wat Galerie Pieter Zandvliet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Galerie Pieter Zandvliet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Galerie Pieter Zandvliet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Galerie Pieter Zandvliet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Galerie Pieter Zandvliet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Galerie Pieter Zandvliet

Bezoekers bekeken ook