Historische Vereniging Ni'jluusn van Vrogger

Historische Vereniging Ni'jluusn van Vrogger is een Museum gelegen aan Westeinde 3 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Historische Vereniging Ni'jluusn van Vrogger in Nieuwleusen

Op zaterdag 23 september 2023 werd de week van alle kunsten in Nieuwleusen afgesloten met een extra dag genaamd "Beleef Nieuwleusen". Museum Palthehof was de hele dag geopend en organiseerde een archeologiedag voor de jeugd, waar meer dan 1000 kniepertjes werden gebakken. Het was een prachtige dag om kennis te maken met het vernieuwde museum en zowel de vrijwilligers als de bezoekers genoten ervan. In de middag was er een verrassingsoptreden van de Nieuwleusense zanger Aalt Westerman.

Wil je weten wat Historische Vereniging Ni'jluusn van Vrogger verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Historische Vereniging Ni'jluusn van Vrogger of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Historische Vereniging Ni'jluusn van Vrogger? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Historische Vereniging Ni'jluusn van Vrogger het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Historische Vereniging Ni'jluusn van Vrogger reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Historische Vereniging Ni’jluusn van Vrogger

Bezoekers bekeken ook