Uw Onderhoudspartner Lenferink Heino

Uw Onderhoudspartner Lenferink Heino is een Schilder gelegen aan L.J. Costerstraat 35 in Heino.

Meer informatie over Uw Onderhoudspartner Lenferink Heino in Heino

Welkom bij Uw Onderhoudspartner Lenferink. Dit familiebedrijf is al sinds 1949 gespecialiseerd in totaalonderhoud. Ze bieden onderhoudsdiensten aan voor woningen, VvE's, boerderijen en landgoederen. Het bedrijf werkt samen met klanten om slimme onderhoudsplannen op te stellen en uit te voeren. Ze hebben al veel klanten geholpen en streven ernaar om meerwaarde te bieden en het werk uit handen te nemen. Het team bestaat uit ongeveer 80 medewerkers, waaronder vaklieden, projectleiders en kantoorpersoneel. Ze hebben vestigingen in Heino, Hattem, Raalte, Hardenberg en Heerde. Het bedrijf biedt ook een nieuwsbrief aan om klanten op de hoogte te houden van hun werkzaamheden en innovaties.

Wil je weten wat Uw Onderhoudspartner Lenferink Heino verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Uw Onderhoudspartner Lenferink Heino of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Uw Onderhoudspartner Lenferink Heino? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Uw Onderhoudspartner Lenferink Heino het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Uw Onderhoudspartner Lenferink Heino reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Uw Onderhoudspartner Lenferink Heino

Bezoekers bekeken ook