Troost Timmerfabriek BV

Troost Timmerfabriek BV is een Timmerman gelegen aan Meeleweg 22 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Troost Timmerfabriek BV in Nieuwleusen

Troost Timmerfabriek BV is een middelgrote timmerfabriek die houten producten levert onder het komo-certificaat. Ze bieden maatwerk voor renovatie, nieuwbouw, restauratie en utiliteitsbouw. Troost Timmerfabriek produceert verschillende soorten en maten kozijnen en ramen, van een eenvoudig binnenkozijn tot een gehele gevelpui. Ze zijn KOMO-keur gecertificeerd en bieden garanties op hun producten. Het bewerken van het hout begint met het afkorten en vierzijdig schaven ervan met geavanceerde houtbewerkingsmachines. Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen met Troost Timmerfabriek via telefoon of e-mail. Ze bevinden zich op Meelweg 22 in Nieuwleusen en zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Troost Timmerfabriek BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Troost Timmerfabriek BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Troost Timmerfabriek BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Troost Timmerfabriek BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Troost Timmerfabriek BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Troost Timmerfabriek BV

Bezoekers bekeken ook