Ter Horst Schilderwerken

Ter Horst Schilderwerken is een Schilder gelegen aan Van Tienhovenlaan 14 in Zwolle.

Meer informatie over Ter Horst Schilderwerken in Zwolle

Ter Horst schilders is een bedrijf dat gespecialiseerd is in schilderwerk, hout- en glasreparaties en behangen. Ze leveren kwalitatief hoogwaardig werk en streven ernaar om perfectie te bereiken. Ze hebben ervaring met verschillende projecten, zoals het schilderen van buitendeuren in Zwolle, het schilderen van een trappenhuis van een Jumbo distributiecentrum en het schilderen van een Jumbo supermarkt. Ze hebben ook grote onderhoudsbeurten uitgevoerd aan woningen in Zwolle Stadshagen en Laag Zuthem, waarbij het houtwerk werd gecontroleerd en vernieuwd en het schilderwerk werd vernieuwd. Daarnaast voeren ze ook hout- en glasreparaties uit, waarbij rotte delen worden vervangen en nieuwe laklagen worden aangebracht. Tot slot bieden ze ook behangdiensten aan, waarbij ze vooraf de muren inspecteren en indien nodig de ondergrond herstellen.

Wil je weten wat Ter Horst Schilderwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ter Horst Schilderwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ter Horst Schilderwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ter Horst Schilderwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Ter Horst Schilderwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ter Horst Schilderwerken

Bezoekers bekeken ook