Ontwerpbestemmingsplan ‘herziening bestemmingsplan Buitengebied Dalfsen/Nieuwleusen (rotonde N758-Jagtlusterallee/Dedemsweg)’

DeNieuwleusengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbestemmingsplan ‘herziening bestemmingsplan Buitengebied Dalfsen/Nieuwleusen (rotonde N758-Jagtlusterallee/Dedemsweg)’.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Overeenkomstig artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerp van de ‘herziening bestemmingsplan Buitengebied Dalfsen/Nieuwleusen (rotonde N758-Jagtlusterallee/Dedemsweg)’ van 27 april 2011 tot en met 7 juni 2011 voor eenieder ter inzage bij het servicepunt in Nieuwleusen en de receptie van het gemeentehuis in Dalfsen. Het bestemmingsplan heeft betrekking op de aanleg van een rotonde aan het Westeinde (N758) in Nieuwleusen. De Jagtlusterallee wordt in westelijke richting afgebogen (tussen de Westerveen, Ruitenveen en de Westeinde), zodat deze via een rotonde aansluiting kan vinden op de Dedemsweg. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook inzien via de gemeentelijke website www.dalfsen.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl. De bestanden zijn beschikbaar op http://ro.dalfsen.nl. Eenieder kan gedurende genoemde termijn naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad van Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt bij de mevrouw J. Klink, tel. (0529) 488 297. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2011.

Dit artikel verscheen op deNieuwleusengids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Nieuwleusen, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deNieuwleusengids.nl
Redactie deNieuwleusengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen denieuwleusen
  2. stcrt-2011-7276

Gerelateerde berichten