Sluis[3]

Sluis[3] is een gelegen aan Omloop 4b in Nieuwleusen.

Meer informatie over Sluis[3] in Nieuwleusen

In het gezondheidscentrum in Sluis bevinden zich verschillende huisartsenpraktijken. Deze praktijken zijn geopend op werkdagen van 8 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags. In de avonduren, in het weekend en op feestdagen wordt er waargenomen door de huisartsenpost in Zwolle. Voor spoedeisende zaken kan er contact worden opgenomen met de huisartsenpost via het telefoonnummer 0900 3336333. Er zijn drie huisartsen werkzaam in het gezondheidscentrum: Berg & van den Brink, Visser en Olthof. Zij hebben allen een eigen telefoonnummer waarop zij te bereiken zijn.

Wil je weten wat Sluis[3] verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sluis[3] of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sluis[3]? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sluis[3] het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Sluis[3] reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sluis[3]

Bezoekers bekeken ook