Schildersbedrijf Roy van Bokhorst

Schildersbedrijf Roy van Bokhorst is een Schilder gelegen aan Kon. Julianalaan 46 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Schildersbedrijf Roy van Bokhorst in Nieuwleusen

Roy van Bokhorst is een professional op het gebied van schilderwerk en onderhoud, het vervangen van beglazing, wandafwerking en airless spuitwerk. Hij werkt netjes en gestructureerd bij al het schilderwerk, zowel binnen als buiten. Loszittende en bladderende lagen worden verwijderd en reparaties worden uitgevoerd indien nodig. Het vervangen van glas door isolatieglas kan een grote investering zijn, maar het zal zichzelf binnen een aantal jaren terugverdienen. Daarnaast is behangen tegenwoordig erg hip en trendy, met veel mogelijkheden van romantisch barok tot stoer metallic. Voor deze diensten kunt u contact opnemen met Roy van Bokhorst.

Wil je weten wat Schildersbedrijf Roy van Bokhorst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schildersbedrijf Roy van Bokhorst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schildersbedrijf Roy van Bokhorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schildersbedrijf Roy van Bokhorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Schildersbedrijf Roy van Bokhorst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schildersbedrijf Roy van Bokhorst

Bezoekers bekeken ook