Schildersbedrijf Kouwen B.V.

Schildersbedrijf Kouwen B.V. is een Schilder gelegen aan De Evenboer, Evenboersweg 3 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Schildersbedrijf Kouwen B.V. in Nieuwleusen

Salet is een schildersbedrijf uit Zwolle dat al meer dan 100 jaar bestaat. Ze werken zowel in de zakelijke als particuliere markt en voeren zowel binnen- als buitenschilderwerkzaamheden uit. Het bedrijf hecht veel waarde aan het goed opleiden van hun medewerkers en investeert in zowel ambachtelijke als moderne technieken. Salet biedt een totaalpakket aan diensten aan. Daarnaast hebben ze recentelijk samengewerkt met bouwbedrijf van Pijkeren uit Dalfsen. Op 11 september 2021 hebben ze deelgenomen aan de open monumentendag in Zwolle. Salet heeft een passie voor het schildersvak en streeft ernaar om de verwachtingen van hun klanten te overtreffen.

Wil je weten wat Schildersbedrijf Kouwen B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schildersbedrijf Kouwen B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schildersbedrijf Kouwen B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schildersbedrijf Kouwen B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Schildersbedrijf Kouwen B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schildersbedrijf Kouwen B.V.

Bezoekers bekeken ook