Proeflokaal Zuid

Proeflokaal Zuid is een Eetcafé gelegen aan Burgemeester Backxlaan 327 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Proeflokaal Zuid in Nieuwleusen

Proeflokaal ZUID is een eigen "Wijze" horecagelegenheid in Nieuwleusen Noord. Ze hebben een vakantiesluiting van maandag 7 tot en met dinsdag 15 augustus. Reserveren wordt gewaardeerd maar is niet noodzakelijk. Ze hebben een menu en bieden verschillende mogelijkheden voor vieringen zoals verjaardagen, afstuderen, jubilea en nieuwe schoonmoeders. Ze verzorgen ook catering, zowel zakelijk als privé. Het doel van Proeflokaal ZUID is om een laagdrempelige plek te zijn waar mensen kunnen genieten van eten en drinken. Ze streven naar kwaliteit en willen verrassen op culinair gebied. Het pand wordt geleidelijk aan steeds opnieuw ingericht om mensen te verrassen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag vanaf 12.00 uur tot 22.00 uur en op zondag ontvangen ze gasten tot 20.00 uur.

Wil je weten wat Proeflokaal Zuid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Proeflokaal Zuid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Proeflokaal Zuid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Proeflokaal Zuid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Proeflokaal Zuid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Proeflokaal Zuid

Bezoekers bekeken ook