Pizzeria Sephora

Pizzeria Sephora is een Italiaans restaurant gelegen aan Wethouder Nijboerstraat 1A in Nieuwleusen.

Meer informatie over Pizzeria Sephora in Nieuwleusen

Op de website van pizzeria Sephora in Nieuwleusen kun je het menu bekijken en direct bestellen. Klanten geven de pizzeria 5 sterren na 207 beoordelingen. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Daarnaast kun je sneller bestellen via de app voor Android. Op de menukaart vind je allerlei soorten pizza's, zoals de Bambino Kaas, Bambino Ham, Margherita, Salami, Funghi, en nog veel meer. Er zijn ook calzones, schotels van 't spit, polloame/kipschotels, kapsalons, Argentijnse spareribs en schnitzel schotels verkrijgbaar. Daarnaast zijn er ook steek gerechten van de houtskoolgrill, zoals de Bistecca Alla Grilla. Op dit moment is de website van Sephora gesloten.

Wil je weten wat Pizzeria Sephora verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pizzeria Sephora of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pizzeria Sephora? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pizzeria Sephora het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Pizzeria Sephora reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pizzeria Sephora

Bezoekers bekeken ook