Permanent Impression

Permanent Impression is een Permanente make-up kliniek gelegen aan Middeldijk 37 in Dalfsen.

Meer informatie over Permanent Impression in Dalfsen

Wenkbrauwen, ogen en lippen spelen een grote rol in ons uiterlijk en kunnen ons gezicht veranderen. Permanent Impression is een professionele praktijk voor permanente make-up, opgericht door Elice Backers. Ze volgt masterclasses om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. In september 2019 opende ze haar nieuwe praktijk in Dalfsen. Permanent Impression is geschikt voor vrouwen die hun jeugdigheid willen herstellen en voor iedereen die permanent mooie eyeliner wil. Er zijn ook glos mogelijkheden beschikbaar. Klanten zijn enthousiast over de resultaten en prijzen de deskundigheid van Elice. De contactgegevens van Permanent Impression zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Permanent Impression verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Permanent Impression of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Permanent Impression? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Permanent Impression het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Permanent Impression reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Permanent Impression

Bezoekers bekeken ook