PCN-ict

PCN-ict is een Computerwinkel gelegen aan Burgemeester Baron van Dedemstraat 1B in Nieuwleusen.

Meer informatie over PCN-ict in Nieuwleusen

WIj zijn een klein "all-round" ict bedrijf dat maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel heeft staan. We hebben bijna 20 jaar ervaring in gerefurbishede hardware en bieden een ruim assortiment gebruikte laptops, computers, beeldschermen en printers aan voor verkoop. Ons assortiment is vakkundig gecontroleerd en schoongemaakt en alle computers en laptops worden voorzien van een windows installatie en startklaar afgeleverd. Na aankoop geldt er een garantieperiode van minimaal 3 maanden. Zowel particuliere als zakelijke klanten maken al jaren gebruik van onze services. Naast verkoop en reparatie van computers en laptops, bieden we ook trainingen en opleidingen aan voor zowel beginnende als gevorderde deelnemers. We zijn ook bezig met het ontwikkelen van lesmateriaal voor anderstaligen. Daarnaast hechten we veel waarde aan maatschappelijk ondernemen en zijn we een erkend leerbedrijf. Onze website maakt gebruik van cookies en meer informatie hierover is te vinden in de respectievelijke categorieën.

Wil je weten wat PCN-ict verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PCN-ict of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PCN-ict? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PCN-ict het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar PCN-ict reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PCN-ict

Bezoekers bekeken ook