Partycentrum Het Witte Peerd

Partycentrum Het Witte Peerd is een Evenementenlocatie gelegen aan Westeinde 5 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Partycentrum Het Witte Peerd in Nieuwleusen

Bij 't Witte Peerd in Nieuwleusen wordt alles tot in de puntjes geregeld voor verjaardagsfeesten, huwelijksjubilea, evenementen en bijeenkomsten. Het partycentrum beschikt over 3 zalen en voor elke gelegenheid is er een passende sfeervolle ruimte beschikbaar. Daarnaast is er een café waar je kunt genieten van een goede sfeer, lekkere hapjes en een terras. Ook is er een cafetaria met een gevarieerd assortiment en een brasserie waar je kunt genieten van een verrassend goede keuken. Het partycentrum is zeer goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Kortom, bij 't Witte Peerd in Nieuwleusen ben je aan het juiste adres voor een geslaagde dag.

Wil je weten wat Partycentrum Het Witte Peerd verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partycentrum Het Witte Peerd of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partycentrum Het Witte Peerd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partycentrum Het Witte Peerd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Partycentrum Het Witte Peerd reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partycentrum Het Witte Peerd

Bezoekers bekeken ook