Paardentandarts Manting

Paardentandarts Manting is een Tandarts gelegen aan Acaciastraat 9 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Paardentandarts Manting in Nieuwleusen

Een goede gebitsverzorging is essentieel voor een paard. Bert Manting is een handmatig paardentandarts die met veel passie en liefde zijn vak uitoefent. Hij werkt uitsluitend met de hand en niet met elektrische apparatuur, om zo een evenwichtige behandeling uit te voeren in samenwerking met het paard. Tijdens de behandeling betrekt hij zoveel mogelijk de eigenaar om kennis over te dragen en het belang van een goed onderhouden paardengebit te benadrukken. Het paard kan direct na de behandeling weer eten en na een uur rust kan het weer ingezet worden om te trainen. Als u op zoek bent naar een rustige paardentandarts die werkt vanuit ontspanning, kunt u contact opnemen met Bert Manting. Hij is opgeleid volgens de werkwijze, normen en waarden van Equine Horse Dentist in Idaho, Amerika.

Wil je weten wat Paardentandarts Manting verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Paardentandarts Manting of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Paardentandarts Manting? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Paardentandarts Manting het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Paardentandarts Manting reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Paardentandarts Manting

Bezoekers bekeken ook