Ontmoetingskerk

Ontmoetingskerk is een Kerk gelegen aan Burg, Burgemeester Backxlaan 269 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Ontmoetingskerk in Nieuwleusen

In de tekst worden verschillende evenementen en activiteiten genoemd. Er is een escaperoom op 10 november waar mensen aan kunnen deelnemen door een berichtje te sturen naar jeugdberaad@pknnieuwleusen.nl. Er is ook een filmmiddag op 1 november. Verder wordt er aangekondigd dat er een VakantieBijbelFeest met het thema "De Bouwplaats - Timmerman" zal plaatsvinden op 24 oktober. Tijdens dit feest zullen er liedjes gezongen worden, geknutseld worden en spelletjes gedaan worden. Op 15 oktober is er een actie voor schoenendozen waarbij gevulde schoenendozen ingeleverd kunnen worden in de Ontmoetingskerk. Er wordt ook aandacht besteed aan het startweekend van 2023, waarbij mensen de mogelijkheid krijgen om mee te helpen bij de organisatie. Verder wordt er vermeld dat er prachtige kerstnachtdiensten hebben plaatsgevonden in Kulturhus De Spil en dat er een collecte is gehouden voor Dalfsen Geeft Warmte, wat een mooi bedrag heeft opgeleverd. Ten slotte worden er verschillende documenten genoemd die betrekking hebben op het Samen op Weg proces.

Wil je weten wat Ontmoetingskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ontmoetingskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ontmoetingskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ontmoetingskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Ontmoetingskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ontmoetingskerk

Bezoekers bekeken ook