Maranathakerk

Maranathakerk is een Kerk gelegen aan Burgemeester van der Grondenstraat 73 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Maranathakerk in Nieuwleusen

Er zijn verschillende evenementen en activiteiten georganiseerd in de kerk van Nieuwleusen. Zo is er op 10 november een escaperoom waar je aan kunt deelnemen, op 1 november is er een filmmiddag en er wordt ook een VakantieBijbelFeest georganiseerd met het thema "De Bouwplaats - Timmerman". Tijdens dit feest zullen er liedjes gezongen worden, geknutseld worden en spelletjes gedaan worden. Daarnaast is er ook een actie schoenendoos waarbij gevulde schoenendozen ingeleverd kunnen worden voor kinderen in andere landen. Verder wordt er gesproken over het startweekend van 2023 waarvoor mensen gezocht worden om te helpen organiseren. Er wordt ook een geweldige opbrengst genoemd van de kerstnachtdiensten die gehouden zijn in december. Het thema van deze diensten was 'Jij telt mee!' en er is geld ingezameld voor Dalfsen Geeft Warmte. Ten slotte worden er documenten genoemd met betrekking tot het Samen op Weg proces en wordt er vermeld dat ds. H.J.H. Pap is aangesteld als structurele bijstand in de Hervormde gemeente Nieuwleusen.

Wil je weten wat Maranathakerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maranathakerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maranathakerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maranathakerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Maranathakerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maranathakerk

Bezoekers bekeken ook