Likkieverf Schilderwerken

Likkieverf Schilderwerken is een Schilder gelegen aan Sparrenlaan 60 in IJhorst.

Meer informatie over Likkieverf Schilderwerken in IJhorst

Wij zijn een schildersbedrijf genaamd LIKKIEVERF en wij zijn twee enthousiaste vakmannen die uw woning voorzien van prachtig nieuw schilderwerk. Voorafgaand aan de klus inventariseren wij de staat van uw schilderwerk en kijken naar eventuele 'pijnpunten' die extra aandacht vereisen. Ook voor reparaties aan ramen en deuren kunt u bij ons terecht. Tijdens de inventarisatie bespreken wij de gewenste kleuren en geven indien nodig advies. Vervolgens maken wij een vrijblijvende offerte waarin duidelijk staat wat de werkzaamheden zullen zijn. Wij zijn gespecialiseerd in zowel binnen- als buitenschilderwerk en kunnen gedegen verftechnisch advies bieden. Daarnaast bieden wij ook behangwerk aan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Wil je weten wat Likkieverf Schilderwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Likkieverf Schilderwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Likkieverf Schilderwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Likkieverf Schilderwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Likkieverf Schilderwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Likkieverf Schilderwerken

Bezoekers bekeken ook