Klinge Tweewielers

Klinge Tweewielers is een Fietsenwinkel gelegen aan Burgemeester Backxlaan 331 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Klinge Tweewielers in Nieuwleusen

Dit is de website van Klinge Tweewielers, een fietsenwinkel in Nieuwleusen die al meer dan 40 jaar gespecialiseerd is in de reparatie en verkoop van fietsen. Ze verkopen alleen A-merk fietsen zoals Batavus, Sparta, RIH fietsen, Cortina, Giant, Merida, Loekie, Alpina, Puky en Trybike. Daarnaast bieden ze ook een ruime keuze aan fietsaccessoires en fietstassen. In hun moderne werkplaats staan vakmensen klaar om klanten snel weer op weg te helpen met hun fiets. Je kunt direct contact met hen opnemen via telefoon of e-mail en ze hebben ook een nieuwsbrief waar je je voor kunt inschrijven. De winkel bevindt zich op de Burg. Backxlaan in Nieuwleusen.

Wil je weten wat Klinge Tweewielers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Klinge Tweewielers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klinge Tweewielers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klinge Tweewielers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Klinge Tweewielers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Klinge Tweewielers

Bezoekers bekeken ook