Kinderopvang De Meele

Kinderopvang De Meele is een gelegen aan Meeleweg 62 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Kinderopvang De Meele in Nieuwleusen

Kinderopvang De Meele is een kleinschalige kinderopvang in Nieuwleusen, gerund door Jannie en haar man Roelof. Met 14 jaar ervaring als gastouder, richt Jannie zich op kinderen van 0 t/m 4 jaar en biedt ze ook naschoolse opvang aan. De kinderopvang bevindt zich in een rustige omgeving met veel speelruimte, zowel binnen als buiten. Het huis is kindvriendelijk ingericht en er is een variatie aan speelgoed aanwezig. In de tuin kunnen de kinderen genieten van een trampoline, glijbaan, speelhuisje, zandbak en fietsjes. Voor meer informatie en contactgegevens, kan er contact opgenomen worden met Kinderopvang De Meele via telefoonnummer 06-15212851.

Wil je weten wat Kinderopvang De Meele verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang De Meele of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang De Meele? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang De Meele het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Kinderopvang De Meele reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang De Meele

Bezoekers bekeken ook