Kindercentrum Bzzzonder Nieuwleusen

Kindercentrum Bzzzonder Nieuwleusen is een Kleuterschool gelegen aan Zandspeur 11 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Kindercentrum Bzzzonder Nieuwleusen in Nieuwleusen

Bzzzonder Spelen biedt kinderopvang en meer voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Ze hebben een kinderdagverblijf en peuterschool voor kinderen tot vier jaar, en buitenschoolse opvang voor kinderen vanaf vier jaar. Op elke locatie is het knus ingericht, zodat het als thuis voelt. Ze zorgen ervoor dat elk kind zich gezien voelt en zich op zijn eigen tempo en manier kan ontwikkelen. Ook kinderen met extra zorgbehoefte zijn welkom, zij worden opgevangen op de reguliere groep. Daarnaast bieden ze ook zaterdagopvang voor kinderen die wat meer zorg nodig hebben. Bzzzonder organiseert ook verschillende activiteiten en evenementen, zoals een familiefestival en de voorleesexpress. Ze hebben nog geen oudercommissie, maar zijn op zoek naar geïnteresseerde ouders. Het GGD-rapport van deze plek is openbaar en het LRK-nummer is beschikbaar.

Wil je weten wat Kindercentrum Bzzzonder Nieuwleusen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kindercentrum Bzzzonder Nieuwleusen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindercentrum Bzzzonder Nieuwleusen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindercentrum Bzzzonder Nieuwleusen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Kindercentrum Bzzzonder Nieuwleusen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kindercentrum Bzzzonder Nieuwleusen

Bezoekers bekeken ook