JP Schilderwerken

JP Schilderwerken is een Schilder gelegen aan Eskampweg 11 in Ommen.

Meer informatie over JP Schilderwerken in Ommen

Bij JP Schilderwerken kunt u terecht voor een gratis en vrijblijvende offerte. Als uw woning ouder is dan 2 jaar, valt u in de 9% BTW regeling en bespaart u op kosten. Ze hanteren het principe 'afspraak is afspraak' en hebben een hoogwerker tot hun beschikking. Naast saus- en schilderwerk kunt u ook bij hen terecht voor het reinigen van kunststof kozijnen. Ze leveren super strak schilderwerk en laten alles netjes achter. Er zijn tevreden klanten zoals ondernemer Bas Willemsen, fotograaf Woertink Fotografie en eigenaar van Balans Fysiotherapie & Fitness. Als u meer informatie nodig heeft, staan ze klaar om al uw vragen te beantwoorden via telefoon of e-mail. U kunt contact met hen opnemen via info@jpschilderwerken.com of 0653 661 439. Het bedrijf is gevestigd op Eskampweg 11, 7731 TA Ommen, en is ingeschreven bij de KvK onder nummer 05078092. Hun BTW-nummer is NL001661479B88 en het bankrekeningnummer is NL31 RABO 0111 6772 46.

Wil je weten wat JP Schilderwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van JP Schilderwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij JP Schilderwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JP Schilderwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar JP Schilderwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. JP Schilderwerken

Bezoekers bekeken ook