Installatiebedrijf Schiphorst

Installatiebedrijf Schiphorst is een Elektronica gelegen aan Oosteinde 4 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Installatiebedrijf Schiphorst in Nieuwleusen

Installatiebedrijf Schiphorst is een installatiebedrijf in Nieuwleusen dat gespecialiseerd is in sanitair installaties. Ze installeren complete badkamers en verzorgen ook het leidingwerk voor keukens en cv-installaties. Daarnaast leggen hun monteurs gas, water, elektra en telecombekabeling aan in woningen en bedrijfspanden. Naast het installatiebedrijf heeft Schiphorst ook een witgoedwinkel waar je wasmachines, drogers, vaatwassers, koelkasten en inbouwapparatuur kunt kopen. De openingstijden van de witgoedwinkel zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 08.30-12.15 uur en 13.15-18.00 uur, op zaterdag van 08.30-16.00 uur en op maandag, zon- en feestdagen is de winkel gesloten. De contactgegevens van Schiphorst zijn Oosteinde 4, 7711 BX Nieuwleusen, telefoonnummer 0529 - 481588 en faxnummer 0529 - 485998.

Wil je weten wat Installatiebedrijf Schiphorst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Installatiebedrijf Schiphorst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Installatiebedrijf Schiphorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Installatiebedrijf Schiphorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Installatiebedrijf Schiphorst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Installatiebedrijf Schiphorst

Bezoekers bekeken ook