Huisartspraktijk Olthof

Huisartspraktijk Olthof is een Huisarts gelegen aan Omloop in Nieuwleusen.

Meer informatie over Huisartspraktijk Olthof in Nieuwleusen

Huisartsenpraktijk J. Olthof is een praktijk in Nieuwleusen met specifieke openingstijden op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, en beperkte openingstijden op woensdagochtend. Tijdens de vakantie van 16 tot en met 27 oktober is de praktijk gesloten, maar voor spoedgevallen kunnen patiënten contact opnemen met de assistente van Dr. Visser. Voor herhaalrecepten kunnen patiënten mailen of bellen naar de praktijk. Voor spoedgevallen buiten de openingstijden kunnen patiënten terecht bij de huisartsenpost. De praktijk heeft ook een e-mailadres waar patiënten contact kunnen opnemen. Verder is er op de website van de praktijk informatie te vinden over de praktijk zelf, het bevolkingsonderzoek Oost, de apotheek in Nieuwleusen en gezondheidsinformatie.

Wil je weten wat Huisartspraktijk Olthof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartspraktijk Olthof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartspraktijk Olthof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartspraktijk Olthof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Huisartspraktijk Olthof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartspraktijk Olthof

Bezoekers bekeken ook