Huisartspraktijk J.R. Berg

Huisartspraktijk J.R. Berg is een Huisarts gelegen aan Omloop in Nieuwleusen.

Meer informatie over Huisartspraktijk J.R. Berg in Nieuwleusen

Op de website van huisartspraktijk Berg en van den Brink vindt u allerlei informatie over de praktijk, zoals openingstijden, spreekuren en informatie over de coronamaatregelen. Het enthousiaste team van huisartsen, praktijkondersteuners en assistentes staat klaar om u laagdrempelige, eigentijdse, goede en persoonlijke zorg te bieden, waarbij u als patiënt centraal staat. Als u een korte medische vraag heeft, kunt u gebruik maken van het eConsult binnen MijnGezondheid.Net. In sommige gevallen wordt u gevraagd om ons mailadres te gebruiken. Daarnaast is er op de website ook betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte te vinden, evenals informatie over het dossier op de huisartsenpost. U kunt ook testen doen, zoals een test om te kijken of u kleurenblind bent, of een test om te controleren of uw gewicht goed is. Daarnaast is er ook een griepcheck beschikbaar.

Wil je weten wat Huisartspraktijk J.R. Berg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartspraktijk J.R. Berg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartspraktijk J.R. Berg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartspraktijk J.R. Berg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Huisartspraktijk J.R. Berg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartspraktijk J.R. Berg

Bezoekers bekeken ook