Hokse, metsel- & bouwservice

Hokse, metsel- & bouwservice is een Metselaar gelegen aan Staphorsterweg 12 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Hokse, metsel- & bouwservice in Nieuwleusen

Hokse metsel & bouwservice is een specialist in bouwdiensten, zoals metselwerk en voegwerk. Ze werken voor verschillende doelgroepen, waaronder particulieren, bedrijven, VVE's en aannemers. Het bedrijf gelooft in een persoonlijke benadering, het leveren van de beste kwaliteit en een flexibele houding. Ze zijn werkzaam in een regio van ongeveer 100 kilometer rond Nieuwleusen en hebben zich in ruim 15 jaar gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende soorten werken, zoals lijmwerken, timmerwerken en tegelwerken. Je kunt hen ook inschakelen voor het aanbrengen van sierpleisters en cementdekvloeren. Voor contact kun je gebruik maken van de contactgegevens op hun website.

Wil je weten wat Hokse, metsel- & bouwservice verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hokse, metsel- & bouwservice of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hokse, metsel- & bouwservice? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hokse, metsel- & bouwservice het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Hokse, metsel- & bouwservice reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hokse, metsel- & bouwservice

Bezoekers bekeken ook