Hersteld Hervormde Gemeente Rehoboth

Hersteld Hervormde Gemeente Rehoboth is een Kerk gelegen aan Meeleweg 41 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Hersteld Hervormde Gemeente Rehoboth in Nieuwleusen

De tekst gaat over de Hersteld Hervormde Gemeente Nieuwleusen en nodigt mensen uit om de kerkdiensten bij te wonen. Er wordt gesproken over het ontvangen van een onbeweeglijk koninkrijk en het vasthouden van dankbaarheid. De tekst benadrukt het belang van dankbaarheid en het besef dat alles wat ons overkomt, door God is uitgedacht. Het is een oproep aan de gemeente om in eerbied en godvruchtigheid te dienen. Voor degenen die nog geen weet hebben van Gods genade, wordt benadrukt dat zij nog buiten het koninkrijk zijn en aangemoedigd om alles uit genade te verkrijgen. De tekst sluit af met een verwijzing naar de kerkagenda, werkgroep Rehoboth, diensten en andere informatie.

Wil je weten wat Hersteld Hervormde Gemeente Rehoboth verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hersteld Hervormde Gemeente Rehoboth of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hersteld Hervormde Gemeente Rehoboth? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hersteld Hervormde Gemeente Rehoboth het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar Hersteld Hervormde Gemeente Rehoboth reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hersteld Hervormde Gemeente Rehoboth

Bezoekers bekeken ook