GVNieuwleusen

GVNieuwleusen is een Turncentrum gelegen aan Kon. Julianalaan 10 in Nieuwleusen.

Meer informatie over GVNieuwleusen in Nieuwleusen

Welkom bij Gymnastiekvereniging Nieuwleusen, een plek waar jong en oud samenkomt om van sporten te genieten. Of je nu wilt turnen, dansen, bewegen of de Total Body Workout wilt doen, er is voor iedereen iets te vinden. Onze lessen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals Ouder & Kind, Kleutergym, gymgroep 3 tm 7, gymgroep 8 en VO, bewegen 50+, Turnen en Dansen. Op onze website vind je meer informatie, maar let op dat de website nog in ontwikkeling is. Als je vragen, opmerkingen of leuke ideeën hebt, kun je ons een mailtje sturen naar verschillende contactpersonen, zoals de voorzitter, secretaris, penningmeester, ledenadministratie, sponsoring, wedstrijdzaken en PR. Ons Kamer van Koophandelnummer is 40059959.

Wil je weten wat GVNieuwleusen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GVNieuwleusen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GVNieuwleusen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GVNieuwleusen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nieuwleusen. Opzoek naar GVNieuwleusen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GVNieuwleusen

Bezoekers bekeken ook