Aanvraag evenementenvergunning voor het organiseren van Circus Freiwald van 29 maart tot en met 7 april 2024 op het Evenemententerrein aan de Bosmansweg in Nieuwleusen

DeNieuwleusengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag evenementenvergunning voor het organiseren van Circus Freiwald van 29 maart tot en met 7 april 2024 op het Evenemententerrein aan de Bosmansweg in Nieuwleusen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 19-12-2023 heeft de burgemeester van Dalfsen onderstaande aanvraag om een evenementenvergunning op grond van artikel 2:25 van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) ontvangen:Kenmerk: Z/24/712863Verzenddatum besluit:Locatie: op het Evenemententerrein in NieuwleusenProjectomschrijving: het organiseren van Circus Freiwald van 29 maart tot en met 7 april 2024ProcedureDe aanvraag wordt behandeld volgens de reguliere voorbereidingsprocedure van toepassing met een beslistermijn van maximaal 8 weken.De beslistermijn kan eventueel met een termijn van zes weken worden verlengd. Tijdens de behandeling van de aanvraag kunnen de procedure en de beslistermijn worden aangepast.Voor informatie, vragen of voor het maken van een afspraak voor het inzien van de aanvraag kunt u contact opnemen met de eenheid Publieksdienstverlening, telefoonnummer 14 0529. Ook kunt u een afspraak maken via https://afspraken.dalfsen.nl/

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deNieuwleusengids.nl op 10-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Nieuwleusen, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deNieuwleusengids.nl
Redactie deNieuwleusengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen denieuwleusen
  2. gmb-2024-13954

Gerelateerde berichten